حفاظت فیزیکی:
۱- کلیه درب های اداری، دفتری و رستوران مجهز به فنر شوند.
۲ – کلیه پنجره هایی که قابلیت باز شدن و دسترسی به فضای بیرونی دارند، همچنین درب های رستوران دارای این ویژگی، می بایست مجهز به توری گردند.
مجهز نمودن پنجره ها به توری
۳ – زیر درب ها (مخصوصا درب انبارها) باید دارای لبه مجهز به ورق فلزی یا نوار پلاستیکی باشد.
۴ – کلیه راه های فاضلاب مجهز به درب پوش شده و به کلیه افراد مرتبط آموزش داده شود که اگر به هر دلیلی مانند نظافت و … درب پوش برداشته شود، آن را بلافاصله در جای خود قرار دهند.
۵ – در صورت ساخت و ساز و انجام پروژه های جدید، باید تله های بکار رفته مورد بررسی قرار گرفته و در صورت نیاز، زمان بین دو نوبت مبارزه، محل، تعداد و نوع تله ها تغییر داده شود.
۶ – کنترل آفات و طعمه گذاری باید با استفاده از روش های تایید شده و استاندارد انجام گردد و بعد از انجام کنترل های دوره ای، گزارش آن به مسئول فنی و واحد تضمین کیفیت ارسال شود.
۷ – لازم است برای تمامی پرسنل، آموزش های مرتبط انجام شود تا از ورود منابع آلودگی تا جای ممکن جلوگیری گردد به عنوان مثال: در زمانی که امکان تعویض پالت های چوبی با پالت فلزی یا پلاستیکی وجود دارد این کار صورت گیرد.
۸- برنامه مبارزه با آفات می بایست توسط مسئول فنی، یک هفته قبل از انجام به صورت مکتوب به واحدهای مربوطه اعلام شود، مگر در موارد ضروری که فوریت خاصی پیش آمده باشد و امکان اطلاع آن از یک هفته قبل میسر نباشد که در آن صورت بلافاصله اطلاع رسانی به صورت مکتوب به سایر واحدها انجام می شود.