۱-نام عمومی (Common name): به صورت رسمی توسط جامعه علمی-تخصصی مربوط به نوع آفت کش انتخاب می شود.
۲-نام تجارتی(Trade name): توسط شرکت تولید کننده یا شرکت فرموله کننده انتخاب می شود.معمولاً نام های تجارتی با نماد ® علامت گذاری می شوند تا کاربرد نام های مختلف ایجاد سر در گمی نکند.حرف R مخفف کلمه Registered می باشد.
۳-فرمول ساختمانی(Structural formula): ساختمان شیمیایی مولکول آفت کش را به صورت شکل نشان می دهد.گاه به جای فرمول ساختمانی تنها فرمول مولکولی ان بر اساس نام IUPAC ذکر می شود.
۴-حالت ثبت:دو حالت ثبت وجود دارد:
گروه اول:آفت کشهایی با مصرف عمومی که می تواند به عموم مردم فروخته شود و محدود نشده هستند.
گروه دوم:آفت کشهایی با مصرف محدود شده که برای فروش به کاربران صلاحیت دار و مصرف توسط آنها یا افراد تحت نظارت مستقیم آنهاست.
۵-گروه خطر(Toxicity Class):
گروه |
سمیت |
کلمه اخطار |
خوراکی |
I
|
بسیار سمی |
DANGER POISON |
۵۰-۰ |
II |
نسبتاًسمی |
WARNING |
۵۰۰-۵۰ |
III |
تا حدودی سمی |
CAUTION |
۵۰۰۰-۵۰۰ |
IV |
عملاًغیرسمی |
Non required |
۵۰۰۰< |